RECTIFICATIE Bekendmaking verleende omgevingsvergunning 1e fase voor het realiseren woonappartementen op de voormalige kantoorlocatie op het perceel Scharwoude 9 te Scharwoude.

Op 11 maart 2024 heeft de gemeente Koggenland de volgende kennisgeving gepubliceerd:

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2024-109238.pdf 

Voorgenoemde kennisgeving is om technische redenen incorrect gepubliceerd en kan niet dienen als kennisgeving van hetgeen wordt beoogd omdat uit de kennisgeving niet blijkt van welk besluit kennis wordt gegeven. Onderstaand de correcte kennisgeving:

Bekendmaking verleende omgevingsvergunning 1e fase voor het realiseren van 42 woonappartementen op de voormalige kantoorlocatie op het perceel Scharwoude 9 te Scharwoude.

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken in het kader van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat een omgevingsvergunning 1e fase is verleend voor het realiseren van 42 woonappartementen op voormalige kantoorlocatie op het perceel Scharwoude 9 te Scharwoude. De vergunning heeft betrekking op de activiteit ‘Afwijken regels ruimtelijke ordening’.

Procedure

Het ontwerp van de omgevingsvergunning heeft vanaf 1 december 2023 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze periode van ter inzagelegging zijn geen zienswijzen ingediend.

Raadplegen omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning is in te zien via https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/ onder de IMRO code: NL.IMRO.1598.OMGScharwoude9-va01 en ligt gedurende de beroepstermijn (zie onderstaand) ook ter inzage bij de afdeling Wonen en Ondernemen in het gemeentehuis. Wilt u de verleende omgevingsvergunning inzien op het gemeentehuis? Neemt u dan contact op via 0229-548 400 voor het maken van een afspraak.

Beroep

De beroepstermijn start daags na de kennisgeving van dit besluit en duurt zes weken. Gedurende deze beroepstermijn kan een belanghebbende beroep aantekenen. Richt uw beroepschrift aan: rechtbank Noord-Holland locatie Haarlem, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR te Haarlem. Een beroepschrift moet zijn ondertekend en voorzien van naam en adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de reden van beroep. U kunt met DigiD ook beroep instellen bij genoemde rechtbank via www.loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Bij het beroepschrift moet zo mogelijk ook een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft worden overlegd. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een vergunning niet. Als sprake is van een spoedeisend belang kan voorlopige voorziening worden aangevraagd.

 

Naar boven