Publicatie aangaan anterieure overeenkomst “Wethouder Kortingstraat 19” te Aijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (L) maken ingevolge artikel 6.24 lid 3 van de Wet Ruimtelijke Ordening en artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat er op 1 maart 2024 een anterieure overeenkomst is gesloten door de Gemeente Bergen (L) met initiatiefnemers van het ontwerpbestemmingsplan “Wethouder Kortingstraat 19”. Voor onderhavig plan is voor de inwerkingtreding van de Omgevingswet een ontwerpplan ter inzage is gelegd (21 december 2023). Ingevolgde artikel 4.6, tweede lid, sub a, onder 1, van de Invoeringswet Omgevingswet blijft het oude recht van toepassing tot het plan van kracht is. Het plan wordt, zodra het van kracht is, ingevolge artikel 4.6, eerste lid, van de Invoeringswet Omgevingswet onderdeel van het gemeentelijk omgevingsplan.

Een anterieure overeenkomst is een overeenkomst die door een initiatiefnemer voor een ruimtelijke ontwikkeling en Gemeente Bergen (L) wordt ondertekend alvorens een besluit wordt genomen over een planologische maatregel.

Tegen de anterieure overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend en staat geen bezwaar of beroep open.

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ligt tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage bij het gemeentehuis van Bergen (L).

 

 

Naar boven