Vastgesteld wijzigingsplan ‘Linnerweg 4 Sint Odiliënberg’

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat in de collegevergadering van 26 maart 2024 het wijzigingsplan ‘Linnerweg 4 Sint Odiliënberg’ ongewijzigd is vastgesteld.  

Inzage en raadplegen

Het wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf 5 april 2024 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn tevens elektronisch te raadplegen via Regels op de kaart - Omgevingsloket (overheid.nl) onder de codering:

NL.IMRO.1669.WPODL2023LINWEG4-VG01

Het plan

Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch met waarden – Landschapswaarden – 1’ naar de bestemming ‘Wonen – Buitengebied’ ten behoeve van het gebruik als burgerwoning.

Het plangebied is kadastraal bekend als gemeente Sint Odiliënberg, sectie F, nummer 527 en plaatselijk bekend als Linnerweg 4 Sint Odiliënberg.

Beroep

Op grond van artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld door:

1. belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt;

2. iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan bij het college kenbaar te maken;

3. iedere belanghebbende, voor zover beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die door het college bij de vaststelling van het plan zijn aangebracht.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde wijzigingsplan niet.

 Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Voorlopige voorziening

Om de werking van het wijzigingsplan (gedeeltelijk) te schorsen kan een belanghebbende tijdens de beroepstermijn gelijktijdig met of na het instellen van beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven. Ook bij een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Emmy Gradussen van het team Leefomgeving, telefoon: (0475) 538 888.

 

Naar boven