Aanvraag omgevingsvergunning vergunningsvrij, het bouwen van een bijkeuken, Oleanderhage 38

Beslissing op de aanvraag voor het bouwen van een bijkeuken aan de Oleanderhage 38 te Assen

De gemeente Assen heeft een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een bijkeuken aan de Oleanderhage 38 te Assen.

 

Naar aanleiding van deze aanvraag is de gemeente van oordeel dat voor de aangevraagde activiteiten geen omgevingsvergunning nodig is. Daarom is de aanvraag geweigerd. De werkzaamheden zijn vergunningsvrij uit te voeren.

 

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

Bent u het niet eens met het besluit?

U kunt de gemeente schriftelijk laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit naar de aanvrager, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 30018, 9400 RA Assen. De verzenddatum van het besluit is 29-03-2024.

 

Kunt u de uitkomst van de bezwaarprocedure niet afwachten?

In dat geval kunt u de rechtbank Noord-Nederland (locatie Groningen) vragen om een voorlopige beslissing, voordat de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een voorlopige voorziening.

Belanghebbenden die een bezwaarschrift hebben ingediend, kunnen een verzoek om een voorlopige voorziening schriftelijk of online indienen via de website van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de rechtbank: www.rechtspraak.nl. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

Naar boven