Wegwerkzaamheden in de gemeente Tiel

Zwaluwstraat

De Zwaluwstraat is afgesloten tussen de Wielewaallaan en de Fuutstraat tot eind april. Dit in verband met schade aan het wegdek. Korte omleidingsroutes zijn ingesteld.

 

Grotebrugse Grintweg (tussen de Hoogkellenseweg en De Diepert)

In verband met asfalt onderhoudswerkzaamheden is de Grotebrugse Grintweg afgesloten tussen de Hoogkellenseweg en De Diepert. De afsluiting is vanaf maandag 25 maart tot en met vrijdag 19 april 2024. Omleidingsroutes worden aangegeven. Voor fietsers en voetgangers blijft een fietspad beschikbaar waar in geval van nood ook de hulpdiensten overheen kunnen.

 

Gallencamp

Vanwege een buurtpreventie project is de Gallencamp te Tiel op zaterdag 20 april afgesloten voor al het verkeer.

 

Vergardeweg Wadenoijen

Vanwege activiteiten rondom Koningsdag is de Vergardeweg te Wadenoijen op verschillende dagen en tijden in week 17 afgesloten voor doorgaand verkeer.

 

Veemarkt

De Veemarkt is vanwege Koningsdag afgesloten voor doorgaand verkeer op zaterdag 27 april 2024 van 7.00 uur tot 20.00 uur. Hulpdiensten kunnen in geval van spoed over de calamiteitenroute langs het evenement rijden

 

Dijkverbeteringswerkzaamheden en afsluitingen 2024

  • 1.

    Ophemertsedijk - afgesloten tussen de Inundatiedijk-Zuid en de Doctor J.M. den Uyllaan-Waalbandijk tot eind april. Fietsers worden omgeleid.

  • 2.

    Ophemertsedijk (fietspad) - afgesloten tussen de Havendijk (Bellevue) en de Hertog Arnoldstraat tot eind april. Fietsers worden omgeleid.

  • 3.

    Waalbandijk (Zennewijnen) - afgesloten vanaf kruising Doctor J.M. den Uyllaan/Ophemertsedijk tot en met de kruising Hermoesestraat. De werkzaamheden duren tot eind juli 2024. Omleidingsroutes worden aangegeven.

  • 4.

    Echteldsedijk - afgesloten tot eind april tussen de Havendijk en de Groene Krib. Omleidingsroutes zijn aangegeven.

  • 5.

    Havendijk - Er wordt gewerkt tussen het Zoutkeetstraatje en het voetpad naar de Waterpoort. Het fietspad langs de Havendijk is afgesloten. Voor fietsers wordt een omleidingsroute aangegeven.

 

Rioleringswerkzaamheden Binnenstad

  • 1.

    Eerste Bleekveldstraat - afgesloten tussen de Achterweg en de Rechtbankstraat (inclusief de kruising met het Schoolstraatje). De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met eind april 2024. Verkeer van- en naar het Schoolstraatje wordt ontsloten via de Wethouderskade en een tijdelijke inrit op de Rechtbankstraat.

  • 2.

    Binnenstad Tolhuisstraat-Kleibergsestraat - afgesloten tussen de Molenhoek, Weerstraat en het Plein. De Molenhoek en de Weerstraat blijven bereikbaar. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind april afgerond.

  • 3.

    Damstraat-Vleesstraat- afgesloten tussen de Koornmarkt en de Kerkstraat. De werkzaamheden starten op woensdag 20 maart en zullen naar verwachting medio mei worden afgerond.

  • 4.

    Tolhuisstraat-Kleibergsestraat - Eerste Bleekveldstraat afgesloten tussen de Achterweg en de Rechtbankstraat (inclusief de kruising met het Schoolstraatje). De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met eind april 2024. Verkeer van- en naar het Schoolstraatje wordt ontsloten via de Wethouderskade en een tijdelijke inrit op de Rechtbankstraat.

     

    In de Heijmans bouwapp staat de meest actuele informatie.

Tiel, 2 april 2024

Naar boven