Verzoek om maatwerkvoorschriften, Molenstraat 12 in Renswoude

Op 25 januari 2024 heeft de gemeente Renswoude een verzoek om maatwerkvoorschriften ontvangen voor het adres Molenstraat 12 in Renswoude. Het gaat om maatwerkvoorschriften voor het mogelijk maken van een afvalwaterlozing bij de gemeentewerf.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Maatwerkvoorschriften worden bij de gemeente aangevraagd om ergens toestemming voor te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over het verzoek?

De gemeente heeft het verzoek om maatwerkvoorschriften op 25 januari 2024 ontvangen. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk binnen 8 weken een besluit. De gemeente kan deze termijn éénmaal met 6 weken verlengen. Als het besluit is genomen, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren.

Heeft u vragen over het verzoek om maatwerkvoorschriften?

Als u nu al vragen heeft over het verzoek kunt u bellen of mailen met de Omgevingsdienst regio Utrecht. Dit kan via het telefoonnummer 088 – 022 50 00 of u stuurt een mail naar info@odru.nl met het zaaknummer Z-2024-105198.

Naar boven