Bestemmingsplan ‘Zand 25 Liessel’

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat de gemeenteraad op 26 maart 2024 het bestemmingsplan ‘Zand 25 Liessel’ (NL.IMRO.0762.BP202325-C001) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Voor welk gebied is dit?

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Zand 25 te Liessel. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kunt u informatie inwinnen bij het team Publiekszaken en Dienstverlening, of u kunt het bestemmingsplan digitaal raadplegen.

Wat zijn de plannen?

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk de locatie Zand 25 te Liessel een kleinschalige opslagloods te realiseren ten behoeve van een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van hekwerken. Voor meer informatie kunt u het bestemmingsplan digitaal raadplegen.

Wat ligt ter inzage?

Het bestemmingsplan en de hierbij behorende bijlagen liggen ter inzage. Het bestemmingsplan zelf bestaat uit de verbeelding en de regels, en een daar bijbehorende toelichting.

Wanneer ligt dit ter inzage?

Alle stukken liggen met ingang van 5 april 2024 gedurende 6 weken ter inzage.

Waar is dit terug te vinden?

Alle stukken kunt u op de volgende manieren raadplegen:

1. digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl of via www.deurne.nl.

2. op afspraak bij het team Publiekszaken en Dienstverlening (tijdens de openingstijden) in het Huis voor de Samenleving in Deurne. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via ons algemene telefoonnummer (0493) 38 77 11.

Wat betekent dit voor u?

Rechtsmiddelen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage) worden ingesteld door:

- een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

- een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Voorlopige voorziening

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit de dag na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. Tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Heeft u vragen?

Laat het ons gerust weten. Ons team Publiekszaken en Dienstverlening is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) 38 77 11.

Naar boven