AANKONDIGING VERHUUR PERCEEL NABIJ WERKERLAAN 154 (GEZONDHEIDSHUIS)

 

Datum: 2 april 2024

 

Objectinformatie

 

Adres: nabij Werkerlaan 154 (Gezondheidshuis)

Kadastrale percelen: Gemeente Zwolle, sectie S, nummer(s) 6900

Perceelgrootte: Circa 41,4 m2

 

Voornemen tot aangaan tijdelijke huurovereenkomst

 

De gemeente Zwolle is voornemens een tijdelijke huurovereenkomst aan te gaan voor de verhuur van een perceel grond met de eigenaar van het gebouw aan de Werkerlaan 154.

 

Huurder is de enige serieuze gegadigde

 

De eigenaar van het gebouw aan de Werkerlaan 154 wenst een perceel grond te huren van de gemeente dat direct grenst aan haar pand, voor de realisatie van een tijdelijke afgesloten fietsenstalling ten behoeve van het kunnen stallen van dienstfietsen, bezorgfietsen en personeelsfietsen. De gemeente is bereid hiervoor onder nadere voorwaarden een tijdelijke huurovereenkomst aan te gaan. Dit omdat op termijn de openbare ruimte opnieuw zal worden ingericht, waarbij rekening wordt gehouden met een structurele oplossing voor fiets parkeren ten behoeve van de gehele straat.

 

Gelet op het voorgaande is de gemeente van oordeel dat er op grond van objectieve, redelijke en toetsbare criteria slechts één serieuze gegadigde in aanmerking komt voor het aangaan van de tijdelijke huurovereenkomst.

 

Vervaltermijn

 

Indien u zich niet met dit voornemen kunt verenigen, dan dient u dit uiterlijk binnen 20 kalenderdagen (ingaande de dag na deze bekendmaking) kenbaar te maken door een onderbouwde reactie te sturen naar secretariaat.zwvg@zwolle.nl. De gemeente Zwolle en de eigenaar van het Gezondheidshuis zouden onredelijk worden benadeeld indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst(en) zou worden opgekomen.

 

De gemeente publiceert dit voornemen op www.zwolle.nl/bekendmakingen en in het gemeenteblad. Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778). Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met m.veelers@zwolle.nl.

 

Naar boven