Verkeersbesluit voor het intrekken aanwijzen parkeerplaats voor opladen elektrische voertuigen aan de Abt van Grevenbroekstraat 8 te Herpt.

D.Valkhoff

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Gelet op:

de bepalingen in de Wegenverkeerswet 1994;

het Reglement Verkeersregels- en Verkeerstekens 1990;

het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer;

de Algemene wet bestuursrecht;

de Mandaatkaderregeling Heusden 2022 vastgesteld bij besluit van 8 maart 2022 van het college en van de burgemeester van de gemeente Heusden waarbij het nemen van verkeersbesluiten is gemandateerd aan de behandelend ambtenaar.

Overwegende dat:

Op 27-3-2024 het verkeersbesluit met nummer VB-2024-13 is genomen voor het aanwijzen van één parkeerplaats en het plaatsen van één laadpaal ter hoogte van de Abt van Grevenbroekstraat 8 ;

De tekst in het besluit onvoldoende correct geformuleerd is waardoor dit besluit opnieuw opgesteld wordt.

BESLUIT

Het verkeersbesluit “Verkeersbesluit VB-2024-13” E-Laadpaal, Abt van Grevenbroekstraat 8 te Herpt”, d.d. 27-3-2024 en document nummer VB-2024-7061in te trekken.

 

Heuseden, 2-4-2024 Namens het college van Heusden Team Beleid en Beheer openbare RuimteD.Valkhoff.Medewerker Verkeer & Vervoer

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Bezwaar- of beroepsclausule

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen schriftelijk en binnen zes weken na de publicatiedatum van dit besluit bij de gemeente een bezwaarschrift indienen. Wilt u het bezwaarschrift ondertekenen en ervoor zorgen dat het in ieder geval de volgende gegevens bevat:

 

  • 1.

    uw naam en adres;

  • 2.

    de datum;

  • 3.

    een omschrijving (of een kopie) van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

  • 4.

    argumenten voor het bezwaar;

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen. Kijk hiervoor op www.heusden.nl/Digitale_balie/E_Formulieren. Hiervoor heeft u wel een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

Naast het bezwaarschrift kunt u bij de Rechtbank een voorlopige voorziening en/of schorsing van het besluit vragen. Zo kunt u in een dringend geval, in afwachting van de beslissing op het bezwaarschrift, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen. Een verzoek kunt u doen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht; ook hiervoor heeft u een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Schriftelijk kan ook en wel bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Naar boven