geaccepteerde sloopmelding - het slopen van een kantoor / industrie gebouw - Spaceshuttle 18, 3824 ML Amersfoort

Geaccepteerde sloopmelding voor het slopen van een kantoor / industrie gebouw op het perceel Spaceshuttle 18, 3824 ML Amersfoort

De Gemeente Amersfoort heeft op 13-02-2024 een sloopmelding ontvangen voor het slopen van een kantoor / industrie gebouw op het perceel Spaceshuttle 18, 3824 ML Amersfoort, met kenmerk CLZ-00009338.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een sloopmelding wordt bij de gemeente ingediend om te melden dat er iets gesloopt of (bijvoorbeeld asbest) verwijderd wordt. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er iets verandert in uw omgeving.

De sloopmelding is geaccepteerd

De gemeente heeft op 14-03-2024 de sloopmelding geaccepteerd. Een sloopmelding is alleen ter kennisgeving. Het staat niet open voor bezwaar of beroep.

Een sloopmelding ziet op het toezicht van afvalstromen. Het kan zijn dat er naast een sloopmelding ook een omgevingsvergunning moet worden aangevraagd en verleend. Als een dergelijke vergunning wordt verleend, kan wel bezwaar of beroep worden ingesteld.

Meer informatie

U kunt de sloopmelding bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 14033.

Naar boven