Verkeersbesluit voor het intrekken aanwijzen parkeerplaats voor opladen elektrische voertuigen aan de  Burgemeester Zwaansweg 2 te Vlijmen

VB-2024-22

D. Valkhoff.

Gelet op:

de bepalingen in de Wegenverkeerswet 1994;

het Reglement Verkeersregels- en Verkeerstekens 1990;

het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer;

de Algemene wet bestuursrecht;

de Mandaatkaderregeling Heusden 2022 vastgesteld bij besluit van 8 maart 2022 van het college en van de burgemeester van de gemeente Heusden waarbij het nemen van verkeersbesluiten is gemandateerd aan de behandelend ambtenaar.

Overwegingen ten aanzien van het besluit

1.Op 27-3-2024 het verkeersbesluit met nummer VB-2024-22 is genomen voor het aanwijzen van één parkeerplaats en het plaatsen van één laadpaal ter hoogte van de Burgemeester Zwaansweg 2;

2.De tekst in het besluit onvoldoende correct geformuleerd is waardoor dit besluit opnieuw opgesteld wordt.

BESLUIT

Het verkeersbesluit “Verkeersbesluit VB-2024-22 E-Laadpaal Burgemeester Zwaansweg 2 te Vlijmen”, d.d. 27-3-2024 en document nummer VB-2024-7077 in te trekken.

Heusden 2-4-2024

Namens het college van Heusden

Team Beleid en Beheer openbare Ruimte

D.Valkhoff.

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Bezwaar- of beroepsclausule

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen schriftelijk en binnen zes weken na de publicatiedatum van dit besluit bij de gemeente een bezwaarschrift indienen. Wilt u het bezwaarschrift ondertekenen en ervoor zorgen dat het in ieder geval de volgende gegevens bevat:

 

  • 1.

    uw naam en adres;

  • 2.

    de datum;

  • 3.

    een omschrijving (of een kopie) van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

  • 4.

    argumenten voor het bezwaar;

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen. Kijk hiervoor op www.heusden.nl/Digitale_balie/E_Formulieren. Hiervoor heeft u wel een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

Naast het bezwaarschrift kunt u bij de Rechtbank een voorlopige voorziening en/of schorsing van het besluit vragen. Zo kunt u in een dringend geval, in afwachting van de beslissing op het bezwaarschrift, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen. Een verzoek kunt u doen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht; ook hiervoor heeft u een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Schriftelijk kan ook en wel bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Naar boven