Aanvraag vergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan voor het tijdelijk huisvesten van vluchtelingen aan Park Hertenwei in Lage Mierde

De gemeente Reusel-De Mierden heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning DSO ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het afwijken van het bestemmingsplan voor het tijdelijk huisvesten van vluchtelingen aan Park Hertenwei in Lage Mierde . Het kenmerk van de gemeente voor deze zaak is 16673332.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 25-03-2024. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk binnen acht weken een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. De aanvraag ligt nu niet ter inzage. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over vergunningen of meldingen? Stuur dan een e-mail met daarin duidelijk uw vraag naar vergunningen@kempengemeenten.nl. De gemeente neemt dan contact met u op, en maakt zo nodig een afspraak.

Naar boven