Ontwerp verkeersbesluit tot het instellen nul-emissiezone en opheffen milieuzone Tilburg

 

De gemeente Tilburg is voornemens per 1 januari 2025 in Tilburg een een geslotenverklaring voor bedrijfs- en vrachtauto’s vanwege nul-emissiezone in te stellen waarbij middels een onderbord model C22c1 dergelijke voertuigen met nul-emissie zijn toegestaan.

Door middel van het verwijderen van de begin/einde zoneborden C22a alsmede de bijbehorende onderborden de bestaande milieuzone op te heffen;

Het ontwerp verkeersbesluit tot het instellen van de nul-emissiezone ligt van donderdag 28 maart 2024 tot en met donderdag 9 mei 2024 ter inzage op de website https://bis.tilburg.nl/besluitenlijst.aspx?besluitenlijstid=275204.

Het concept ontheffingenbeleid wordt tegelijk met het ontwerp verkeersbesluit voor inspraak vrijgegeven.

Voor meer informatie of om vragen te stellen kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer 14013.

 

Zienswijze

Iedereen kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken na publicatiedatum een zienswijze indienen. Een zienswijze moet in ieder geval worden voorzien van een datum, naam en adres van de indiener, een omschrijving van het ontwerp-besluit waarover een zienswijze wordt ingediend en de gronden van de zienswijze. De zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 90155 te 5000 LH Tilburg.

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg,

namens deze,

hoofd Ruimtelijke Uitvoering,

Anneloes Waelpoel

Naar boven