Ontwerpbesluit voor het opheffen van een brandscheiding ten behoeve van een andere indeling van de basisschool en vestigen van een kinderdagverblijf aan Van Ketwich Verschuurlaan 90 te Groningen

Burgemeester en wethouders van Groningen maken bekend een besluit te willen nemen over de volgende aanvragen.

BEKENDMAKING ONTWERPBESLUIT VOOR EEN OMGEVINGSVERGUNNING

Adres

Postcode

Omschrijving

Van Ketwich Verschuurlaan 90 te Groningen

 

opheffen van een brandscheiding ten behoeve van andere indeling basisschool en vestigen van een kinderdagverblijf (ontvangstdatum 25-04-2022, dossiernummer 202272993)

Ter inzage

Dit ontwerpbesluit ligt vanaf 29 maart 2024 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling VTH, Loket Bouwen en Wonen.

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling VTH, Loket Bouwen en Wonen. Harm Buiterplein 1, geopend op dinsdagochtend, woensdagmiddag, donderdag- en vrijdagochtend, uitsluitend op afspraak.

Een afspraak kunt u maken door hier te klikken of te bellen naar telefoonnummer 14 050.

Houdt u onze berichtgeving en de website in de gaten voor eventuele veranderingen:

https://gemeente.groningen.nl/bezoekadressen-en-openingstijden

Zienswijze

Zienswijzen kunt u tot en met 9 mei 2024 zowel mondeling als schriftelijk indienen. Dit kan schriftelijk bij de gemeente Groningen, afdeling VTH Postbus 7081, 9701 JB Groningen. Wilt u mondeling een zienswijzen indienen, belt u dan met de afdeling VTH, Loket Bouwen en Wonen, telefoonnummer 14 050. U kunt dan een afspraak maken met de ambtenaar die de aanvraag behandelt.

Groningen, 28 maart 2024

Naar boven