Avondwandelvierdaagse Son en Breugel 2024: evenementenvergunning en verkeersmaatregelen

Evenementenvergunning

Op 19 maart 2024 heeft de burgemeester een evenementenvergunning verleend voor de Avondwandelvierdaagse Son en Breugel 2024.

Het evenement vindt plaats op 4 t/m 7 juni 2024 op het parkeerterrein achter de kerktoren in het centrum van Son.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Burgemeester en wethouders hebben op 19 maart 2024 besloten om tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen voor de Avondwandelvierdaagse Son en Breugel 2024. De tijdelijke verkeersmaatregelen bestaan uit:

  • 1.

    Het parkeerterrein achter de toren bij het Kerkplein wordt afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf zaterdag 1 juni 2024 tot en met zaterdag 8 juni 2024.

  • 2.

    De toegang vanaf het Kerkplein naar het parkeerterrein en de toegang vanaf de Torenstraat naar het parkeerterrein wordt afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf dinsdag 4 juni 2024 tot en met zaterdag 8 juni 2024.

Ter inzage

Het besluit ligt zes weken ter inzage bij de afdeling Dienstverlening, in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, 5691 AL Son en Breugel.

Bent u het niet eens met een besluit?

Als u het niet eens bent met het besluit, kunt u hiertegen een schriftelijk bezwaarschrift indienen bij de burgemeester, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. U kunt uw bezwaarschrift ook afgeven in het gemeentehuis of digitaal indienen via onze website met DigiD.

U moet het bezwaarschrift indienen binnen zes weken nadat het besluit bekend is gemaakt (verzonden of uitgereikt) aan de belanghebbenden.

Als u een bezwaarschrift stuurt, kunt u ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. U kunt uw voorlopige voorziening digitaal aanvragen op de website www.rechtspraak.nl .

Het bezwaarschrift moet ten minste bevatten:

  • 1.

    de handtekening van de indiener

  • 2.

    de dagtekening / datum van ondertekening

  • 3.

    de naam en het adres van de indiener

  • 4.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar gericht is

  • 5.

    de reden waarom u het niet eens bent met het besluit

 

Naar boven