Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Ekkersrijt 4104

Burgemeester en wethouders hebben een aanvraag voor een vergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen van Sims Lifecycle Services B.V. aan de Ekkersrijt 4104, 5692 DC voor een nieuwe, de gehele inrichting omvattende, vergunning voor het innemen, demonteren en herstellen van gebruikte IT-apparatuur (Olo-nr.: 7545831).

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens de vergunning te verlenen.

De aanvraag, ontwerpbeschikking en andere ter zake doende stukken liggen van 27 maart 2024 tot 8 mei 2024 ter inzage in de hal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Son en Breugel tijdens de openingstijden. Op afspraak kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Iedereen kan tot en met 7 mei 2024 ten aanzien van de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant. Postbus 8035, 5601 KA Eindhoven. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na begindatum ter inzage legging bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant te worden ingediend.

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingebracht, kunnen later beroep instellen tegen de definitieve beschikking.

Aan deze procedure is het kenmerk Z-2023-007717 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

Naar boven