Besluit omgevingsvergunning voor de sloop van een schuur en de bouw van een woning, Dries 25, Gendt

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend naar aanleiding van de volgende aanvraag.

 

Adres

Omschrijving

Datum ondertekening en verzending

Zaakid

Dries 25 Gendt

Sloop schuur en bouw woning

22 maart 2024

ODRA23AB1009

Wat ligt ter inzage?

Het besluit ligt samen met de bijbehorende stukken vanaf donderdag 28 maart tot en met woensdag 8 mei 2024 ter inzage.

Waar is dit terug te vinden?

  • 1.

    Digitaal via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer NL.IMRO.1705.320-VA01 of via www.omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart. Hier kunt u op locatie of op document zoeken.

  • 2.

    Leest u liever een papieren versie? Deze kunt u inzien bij het Klantcontactcentrum (tijdens de openingstijden) in het gemeentekantoor van Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel.

Beroep

Tegen deze beschikking kunnen belanghebbenden binnen de bovengenoemde termijn beroep instellen bij de rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Degene die beroep heeft ingesteld kan (voor schorsing van de inwerkingtreding van het besluit) tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van voornoemde afdeling Bestuursrecht. Voor het in behandeling nemen van zowel het beroep als de voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Bemmel, 27 maart 2024

Naar boven