Toestemming voor het bouwen van een opslagloods, Molenweg 9, 7045AG Azewijn

Toestemming voor het bouwen van een opslagloods op locatie Molenweg 9, 7045AG Azewijn

De gemeente Montferland heeft een omgevingsvergunning verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het bouwen van een opslagloods op locatie Molenweg 9, 7045AG Azewijn. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

  • handelen in strijd met de ruimtelijke regels

  • wijziging van een milieubelastende activiteit

[Mogelijke toelichting en uitleg over activiteit].

Waarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit een beroepschrift indienen bij het Team bestuursrecht van de Rechtbank Gelderland. Het adres is: Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het beroepschrift kan ook digitaal worden ingediend, u moet dan inloggen met DigiD. Hou er rekening mee dat u voor het indienen van een beroepschrift griffierecht moet betalen.

In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het gemeentehuis op afspraak bekijken. Raadpleeg voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website www.montferland.info. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

Naar boven