Wijzigingsplan ‘Wijnjewoude - woongebied Meester Geertswei 6’ vastgesteld

 

Burgemeester en wethouders van Opsterland maken bekend dat het op 5 maart 2024 ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ‘Wijnjewoude - woongebied Meester Geertswei 6’ (NL.IMRO.0086.17BPWlttwaspan8won-0301) met ingang van donderdag 28 maart 2024 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Strekking van het wijzigingsplan W ijnjewoude - w oongebied Meester Geertswei 6

Het wijzigingsplan ‘Wijnjewoude - woongebied Meester Geertswei 6’ heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘Maatschappelijk’ naar ‘Wonen’ in verband met het slopen van de voormalige school “It Twaspan” en de nieuwbouw van 8 woningen in Wijnjewoude. Om de ontwikkeling juridisch-planologisch te kunnen regelen, is het opstellen van een wijziging van het bestemmingsplan “Wijnjewoude/Klein Groningen” (vastgesteld op 11 november 2019) noodzakelijk.

 

Het inzien van het plan

Het digitale vastgestelde wijzigingsplan kunt u inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0086.17BPWlttwaspan8won-0301.

Daarnaast is het wijzigingsplan met bijbehorende stukken in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Hoofdstraat 82 te Beetsterzwaag. De publicatie is eveneens te raadplegen op www.opsterland.nl.

 

Beroepsmogelijkheid wijzigingsplan

Gedurende de termijn dat het wijzigingsplan met bijbehorende stukken ter inzage ligt, kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Digitaal beroep

Met uw elektronische handtekening (DigiD) kunt u eventueel digitaal een beroepschrift of een verzoek om een voorlopige voorziening indienen via https://loket.raadvanstate.nl/digitaal-loket/.

 

 

Beetsterzwaag, 27 maart 2024

Burgemeester en wethouders van Opsterland

Naar boven