Regulier besluit intrekken omgevingsvergunning – Rondweg 14a, Overloon

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning milieu hebben ingetrokken.

Omschrijving: gehele intrekking van de Omgevingsvergunning beperkte milieutoets voor het houden van schapen en dekberen

Locatie: Rondweg 14a, 5825 HV Overloon

Zaaknummer: Z/217836

Verzenddatum besluit: 21 maart 2024

Mogelijkheid van bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden tot en met 2 mei 2024 bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van gemeente Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave. Het bezwaarschrift moet zijn gemotiveerd en ondertekend. Mogelijk kunt u een bezwaar digitaal indienen. Raadpleeg hiervoor de website van de gemeente.

Dit besluit treedt in werking, ook al is bezwaar gemaakt. Het is daarom mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Bij dit verzoek om voorlopige voorziening stuurt u het ingediende bezwaarschrift mee. Voorwaarde om een voorlopige voorziening te vragen, is dat sprake is van een spoedeisend belang. Voor het vragen van een voorlopige voorziening moet griffierecht worden betaald. U kunt ook digitaal een verzoek indienen bij genoemde rechtbank via www.rechtspraak.nl. Nadere informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl.

Inzage en inlichtingen

Heeft u vragen over het besluit? Neem hiervoor contact op met de Omgevingsdienst Brabant Noord, via telefoonnummer 088 7430 000 of per e-mail info@odbn.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer.

Naar boven