Voorgenomen verkoop gemeentegrond bij Oude Amsterdamsestraatweg door de gemeente Baarn

De gemeente Baarn geeft hierbij kennis van haar voornemen om gemeentegrond te verkopen bij de Oude Amsterdamsestraatweg 2 te Baarn.

De gemeente Baarn is eigenaar van een gemeentelijk perceel bij de Oude Amsterdamsestraatweg 2, het terrein van de gemeentewerf. Stedin heeft de gemeente Baarn gevraagd om aankoop van ca. 30 m2 gemeentegrond bij de Oude Amsterdamsestraatweg 2, voor de plaatsing van een nieuwe middenspanningsruimte (met een oppervlakte van 8 m2). De gemeente Baarn heeft geen bezwaren tegen verkoop van de gevraagde gemeentegrond.

De gemeente Baarn meent dat Stedin de enige serieuze gegadigde is voor de koop van de ca. 30 m2 gemeentegrond. De te plaatsen nieuwe middenspanningsruimte is mede nodig voor het gebruik van elektriciteit door de gemeentewerf. Hierdoor wordt de levering van elektriciteit voor de gemeentewerf gegarandeerd.

Bent u het oneens met de voorgenomen verkoop van gemeentegrond, dan dient u binnen 20 dagen na dagtekening van deze publicatie een kort geding bij de rechtbank Midden-Nederland aanhangig te maken. De termijn van 20 dagen eindigt op "datum publicatie + 20 dagen".

Indien u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen voornoemde termijn van 20 dagen schriftelijk mede te delen, bij voorkeur door het opsturen van de conceptdagvaarding, aan gemeente@baarn.nl t.a.v. mevrouw A. van Houwelingen.

Als binnen de opgegeven termijn geen kort geding tegen de gemeente aanhangig is gemaakt, zal het college de gemeentegrond definitief te koop aanbieden. Er liggen verder geen stukken ter inzage.

Naar boven