Toestemming voor het plaatsen van dakkapel op het voordakvlak op de locatie Henegouwenlaan 1 te Heemskerk, verzonden 12 maart 2024, zaaknummer ODIJ-Z-24-135512

Omgevingsdienst IJmond heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. Omgevingsdienst IJmond ontvangt deze aanvraag in mandaat van het college van gemeente Heemskerk. Omgevingsdienst IJmond geeft hiermee toestemming voor het plaatsen van dakkapel op het voordakvlak op de locatie Henegouwenlaan 1 te Heemskerk.

 

Waarom publiceert Omgevingsdienst IJmond dit bericht?

Een vergunning wordt bij Omgevingsdienst IJmond aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, gebruiken, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat Omgevingsdienst IJmond u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt Omgevingsdienst IJmond tot 24 april 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning bekijken.

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen zes weken na de verzending van dit besluit een bezwaarschrift indienen. U stuurt dit bezwaarschrift per brief of fax aan burgemeester en wethouders, Postbus 1, 1960 AA Heemskerk. Indien u in het bezit bent van een DigiD-inlogcode kunt u bezwaar maken via 'www.odijmond.nl'. Een bezwaarschrift kan niet per e-mail worden ingediend.

In uw bezwaarschrift moet u in ieder geval vermelden:

- uw naam en adres;

- de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft;

- een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar wilt maken (of u stuurt een kopie van het besluit mee);

- de redenen waarom u bezwaar maakt;

- uw handtekening.

Tijdens de bezwaarschriftprocedure kunt u, als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist, om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem, of digitaal via de website 'www.rechtspraak.nl'.

Nadere inlichtingen: team Vergunningen, Toezicht, Handhaving en Veiligheid, 140251.

Naar boven