Aankondiging voornemen van de gemeente Eersel – Van Tuijlhof 11 te Duizel

tot het sluiten van een huurovereenkomst voor een gedeelte van het perceel gemeentegrond met de kadastrale kenmerken gemeente Eersel, sectie N, nummer 842 aan Van Tuijlhof 11 te Duizel

 

De gemeente maakt kenbaar dat zij voornemens is een gedeelte van het perceel gemeente Eersel, sectie N, nummer 842 gelegen aan Van Tuijlhof 11 te Duizel te verhuren aan de aangrenzende eigenaar van Van Tuijlhof 11 te Duizel. De eigenaar van de hiervoor genoemde percelen met het woonhuis aan Van Tuijlhof 11 te Duizel heeft zijn interesse kenbaar gemaakt bij de gemeente. Naar aanleiding van deze interesse heeft de gemeente besloten tot verhuur over te gaan.

 

Motivering:

De gemeente is van mening dat er bij voorbaat vaststaat of redelijkerwijs mag worden aangenomen dat op grond van de hierna te noemen objectieve, toetsbare en redelijke criteria slechts 1 serieuze gegadigde in aanmerking komt voor het huren van dit gedeelte van dit perceel.

 

Criteria:

 

  • 1.

    Verhuur van het gedeelte van het perceel vindt alleen plaats aan die inwoners die met hun perceel aan de betreffende grond grenzen;

  • 2.

    Betreffende inwoner is tevens eigenaar van het woonperceel;

  • 3.

    Het stuk grond wordt gebruikt voor het bereiken van de poort naar de achtertuin;

  • 4.

    Indien meerdere aangrenzende eigenaren hun interesse kenbaar hebben gemaakt in de huur van een gedeelte van het perceel gemeentegrond, wordt de grond toegewezen aan de eigena(a)r(en) die qua aantal m²’s het kleinste perceel hebben en waarmee de huur van de grond de meeste meerwaarde heeft.

     

De gemeente is van mening dat de door haar gestelde criteria objectief, toetsbaar en redelijk zijn.

 

Klachttermijn:

Bent u het niet eens bent met deze verhuur door de gemeente, omdat u meent dat u zelf als gegadigde in aanmerking komt? Dan verwachten wij van u uiterlijk binnen 20 kalenderdagen na publicatiedatum een gemotiveerd bericht per e-mail. In dit bericht vermeld u de argumenten waarom u van mening bent dat u ook in aanmerking komt voor huur. U kunt dit mailen aan info@eersel.nl o.v.v. ‘Klacht op voornemen tot verhuur ‘Van Tuijlhof 11 te Duizel’ en t.a.v. afdeling grondzaken. De termijn van 20 kalenderdagen geldt als een vervaltermijn.

 

Naar boven