Aanvraag vergunning voor vervangen voorgevel, puien en veranderen luifel op begane grond op de locatie Getekend Gebied , ingekomen 13 maart 2024, zaaknummer ODIJ-Z-24-138128

Omgevingsdienst IJmond heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. Omgevingsdienst IJmond ontvangt deze aanvraag in mandaat van het college van gemeente Heemskerk. De vergunning is aangevraagd voor vervangen voorgevel, puien en veranderen luifel op begane grond op de locatie Getekend Gebied .

 

Waarom publiceert Omgevingsdienst IJmond dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij Omgevingsdienst IJmond aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, gebruiken, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat Omgevingsdienst IJmond u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

Wanneer neemt Omgevingsdienst IJmond een besluit op de aanvraag van de vergunning?

Waarschijnlijk neemt Omgevingsdienst IJmond voor 8 mei 2024 een definitief besluit op de aanvraag van de vergunning. Als de vergunning wordt verleend of geweigerd, publiceert Omgevingsdienst IJmond een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren

 

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

Hiervoor kunt u contact opnemen met Omgevingsdienst IJmond. Dit kan via telefoonnummer 0251 263 863. Bezoek voor de openingstijden van Omgevingsdienst IJmond de website 'www.odijmond.nl'.

Naar boven