Omgevingsvergunning verleend voor het plaatsen van een terreinafscheiding aan van Reenenlaan 22, 3744ME, Baarn

De gemeente Baarn heeft een omgevingsvergunning verleend. De vergunning is aangevraagd voor het plaatsen van een terreinafscheiding aan van Reenenlaan 22, 3744ME, Baarn. Kenmerk 892567 en datum besluit 21-03-2024. U kunt nu reageren als de omgevingsvergunning tegen uw belangen ingaat.

 

Besluit inzien

Wilt u het besluit bekijken? Dan kunt u een e-mail sturen naar gemeente@baarn.nl met uw vraag en het kenmerk van het besluit. U kunt ook telefonisch contact opnemen via het algemene telefoonnummer 035 5481611.

 

Bent u het niet eens met ons besluit?

Bent u het niet eens met ons besluit? Neem contact met ons op. Wij leggen het besluit uit. Bent u het alsnog niet eens met dit besluit, dan kunt u bezwaar maken. Doe dit dan binnen zes weken na de datum van dit besluit.

U kunt online bezwaar maken via www.baarn.nl/bezwaar-maken of u kunt een brief sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Baarn, Postbus 1003, 3740 BA Baarn. Zet in uw brief uw naam, adres, woonplaats en de datum. Geef duidelijk aan tegen welk besluit u bezwaar maakt. Leg uit waarom u het niet eens bent met het besluit en zet uw handtekening onder de brief.

Heeft u een bezwaar ingediend bij de gemeente en is er sprake van spoed? Dan kan binnen deze zes weken een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Utrecht. De procedure hiervoor kunt u lezen op www.rechtspraak.nl. Het plan mag in dat geval pas worden uitgevoerd als de rechter toestemming heeft gegeven.

Naar boven