Besluit verlenen evenementenvergunning voor Klamer tijdritcompetitie te Biddinghuizen

 

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Dronten heeft een aanvraag voor een evenementenvergunning (2024-0060 / 545849) ontvangen. Op 13 maart 2024 is op deze aanvraag een besluit genomen. De gevraagde vergunning is verleend. Het college geeft hiermee toestemming voor het evenement Klamer tijdritcompetitie op 27 juni 2024 te Biddinghuizen.

 

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de gemeente tot 1 mei 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Mocht u na het bekijken van de stukken bezwaar willen maken, dan heeft u daarvoor zes weken de tijd, gerekend vanaf de dag na de verzenddatum van het besluit.

 

Bezwaar maken doet u bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Dronten. Dit kan via het formulier op onze website www.dronten.nl of per brief, ter attentie van het team POCJB, Postbus 100, 8250 AC Dronten. Uw bezwaarschrift moet zijn voorzien van uw naam, adres en handtekening. Geeft u ook aan over welk besluit uw bezwaar gaat. Tenslotte is het belangrijk dat u aangeeft waarom u bezwaar maakt.

 

De stukken van deze verleende vergunning kunt u opvragen door het contactformulier op onze website in te vullen. Vermeld hierbij het dossiernummer. Of u belt de gemeente, dit kan via het telefoonnummer 14 0321.

Naar boven