Verlenging beslistermijn voor het plaatsen van een hekwerk, Marsweg 3, 3893 GB Zeewolde

De gemeente heeft op 21 maart 2024besloten om de beslistermijn op de aanvraag met zaaknummer 00500000076449 voor het plaatsen van een hekwerk op locatie Marsweg 3, 3893 GB Zeewolde met 6 weken te verlengen. Het besluit betreft de volgende activiteiten:

Bouwactiviteit (omgevingsplan)

 

Inzage

Het besluit, de aanvraag en bijbehorende gegevens zijn voor iedereen in te zien in het gemeentehuis en kunnen digitaal opgevraagd worden via zeewolde.nl/contact.

Daarnaast zijn het besluit, de aanvraag en bijbehorende gegevens tijdens een periode van zes weken voor iedereen in te zien op de website Officiële bekendmakingen.

Procedure

Bent u belanghebbend, dan kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt uw bezwaar richten aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Harderwijk, per adres naar Commissie bezwaarschriften Ermelo-Harderwijk-Zeewolde-Meerinzicht, Postbus 1, 3890AA Zeewolde. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op {startdatum bezwaartermijn} en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website www.zeewolde.nl/contact of telefoonnummer 036-5229522.

Naar boven