Besluit hogere waarden Wet geluidhinder aan Nuinhofwijk te Nuth

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beekdaelen maken bekend dat het volgende besluit is genomen:

Hogere waarden besluit

Voor: Bestemmingsplan Herstructurering Nuinhofwijk

De maximaal vastgestelde hogere waarde ten gevolge van wegverkeerslawaai bedraagt 63 dB(A).

Locatie: Nuinhofwijk, Nuth

Datum besluit: 21 februari 2024

Zaaknummer: Z2023-00004496

Inzage

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen van de dag na publicatiedatum gedurende zes weken voor iedereen ter inzage op de locatie en tijdstippen zoals bij de gemeente Beekdaelen geregeld.“U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).”

Rechtsbescherming

Als het besluit uw belang rechtstreeks raakt en u het met de inhoud van dit besluit niet eens bent, kunt u van 20 maart 2024 t/m 1 mei 2024 (6 weken) bezwaar maken. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: naam en adres van de indiener; de datum; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar (motivering). Het bezwaarschrift moet worden gericht aan Rechtbank Limburg, Sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ ROERMOND.

Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag volgend op de beroepstermijn van 6 weken. Indien binnen de beroepstermijn tegen het besluit bij de Voorzieningenrechter een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening als bedoeld in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

RUD Zuid-Limburg, telefoon: + 31 43 389 78 12

Naar boven