Gemeente Tubbergen – Voornemen tot verkoop van kavels in het bestemmingsplan “Herziening schoollocatie Manderveen” Gemeenteblad en website

 

Het college van burgemeester en wethouders start op 13 mei 2024 met de uitgifte van zeven woningbouwkavels in het plan ‘Herziening schoollocatie Manderveen” in Manderveen. Er wordt een openbare selectieprocedure gevolgd.

 

De selectieprocedure

De uitgifte van woningbouwkavels vindt plaats via de ‘Inschrijvings- en uitgiftecriteria woningbouwkavels gemeente Tubbergen’. Deze beleidsregel voorziet in de wijze waarop woningbouwkavels aan belangstellenden worden uitgegeven. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier. Voor meer informatie zie: https://kavelsintubbergen.nl .

Kortgeding

Iedere serieuze gegadigde die vindt dat hij ook voor een koopovereenkomst in aanmerking komt met betrekking tot een onroerende zaak op de lijst, dient uiterlijk binnen 20 kalenderdagen na publicatie in het Gemeenteblad een kort geding aanhangig te hebben gemaakt met betrekking tot die zaak bij de rechtbank Overijssel. Met het oog op de voortgang in deze verkooptrajecten en het verkrijgen van duidelijkheid, hanteren wij een termijn van 20 kalenderdagen. Deze termijn is een vervaltermijn.

 

Indien u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen voornoemde termijn van 20 kalenderdagen schriftelijk mede te delen, bij voorkeur door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding aan gemeente@tubbergen.nl.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met mevr. I. Luijerink van het organisatieonderdeel Fysieke leefomgeving via het telefoonnummer 0546-628000.

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

 

 

 

 

Naar boven