Toestemming voor Hemelslief 2024, Lieve Vrouweplein/ Wilhelminastraat, 6942BP Didam

De gemeente Montferland heeft een Evenementenvergunning verleend. De gemeente Montferland geeft hiermee toestemming voor Hemelslief 2024 op locatie Lieve Vrouweplein/ Wilhelminastraat, 6942BP Didam. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • Brandveilig gebruiken (tijdelijke) inrichting

  • Produceren van geluid

  • Verstrekken van zwak alcoholische dranken

  • Aanstellen verkeersregelaars

  • Organiseren evenement

Datum: 9 mei 2024 van 12.00 tot 24.00 uur

Locatie: : Centrum Lieve Vrouweplein/Wilhelminastraat Didam

Verzonden: 19 maart 2024

Rechtsmiddel: bezwaar

Waarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht?

Een Evenementenvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de gemeente Montferland laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Op de pagina ‘Bezwaarmaken’ op website van de gemeente www.montferland.info kunt u digitaal uw bezwaarschrift indienen. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig. U kunt uw bezwaarschrift ook schriftelijk indienen. De termijn voor het indienen van een bezwaar bedraagt 6 weken.

In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het gemeentehuis op afspraak bekijken. Raadpleeg voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website www.montferland.info. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

Naar boven