Toestemming voor het wijzigen van de vorm van de kap, het verhogen van de nok en het plaatsen van twee dakkapellen aan Duinwijklaan 20 te Beverwijk

Afgegeven omgevingsvergunninge

  • 2023WB0195 Duinwijklaan 20 te Beverwijk, het wijzigen van de vorm van de kap, het verhogen van de nok en het plaatsen van twee dakkapellen, afgegeven op 15 maart 2024.

Mogelijkheid van bezwaar

Indien u het niet eens bent met één van deze besluiten, met uitzondering van de bekendmaking van aanvragen omgevingsvergunning, kunt u hiertegen binnen zes weken

na de datum van bekendmaking (zoals vermeld bij de afgegeven omgevingsvergunningen) aan de aanvrager een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en bevat:

  • a.

    de datum van het bezwaarschrift;

  • b.

    uw naam en adres;

  • c.

    tegen welk besluit u bezwaar maakt;

  • d.

    wat u bezwaren zijn.

Het bezwaarschrift kunt u richten aan de burgemeester en wethouders van Beverwijk.

Tegen aanvragen kan geen bezwaar worden gemaakt. Mocht u het oneens zijn met de aangevraagde activiteiten raden wij u aan om de bekendmakingen van de genomen besluiten in de gaten te houden.

Op www.beverwijk.nl/bekendmakingen kunt u zich abonneren op alle bekendmakingen in uw (postcode)gebied. U ontvangt dan automatisch die bekendmakingen (ook van andere overheden) die betrekking hebben op uw buurt in uw eigen mailbox.

Beverwijk, 21-03-2024

De burgemeester voornoemd,

M.E. Smit

Naar boven