Kennisgeving ontvangst aanvraag Evenementenvergunning De Bleek 32c, 7468DL Enter

De gemeente Wierden heeft op 18 maart 2024 een aanvraag ontvangen voor een Evenementenvergunning. De vergunning is aangevraagd voor Kolenboertje open dag 01 juni 2024 op locatie De Bleek 32c, 7468DL Enter. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • Het organiseren van een Evenement

De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000507.

Procedure

De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn eventueel verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Er kan geen vergunning van rechtswege ontstaan.

Als er een besluit is genomen zal dit worden gepubliceerd. Hierin zal ook worden aangegeven hoe en tot wanneer u bezwaar kunt indienen op het genomen besluit. U kunt nu nog niet reageren. Wilt u automatisch op de hoogte blijven van berichten over uw buurt? Dan kunt u zich voor de e-mail service aanmelden via https://www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met loket Bouwen en Wonen via e-mail bouwenenwonen@wierden.nl of telefoonnummer 0546-580838.

Waarom publiceert gemeente Wierden dit bericht?

Een Evenementenvergunning wordt bij de gemeente Wierden aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld een evenement te organiseren, iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Wierden u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Meer informatie over vergunningen kunt u vinden op onze website https://www.wierden.nl

Naar boven