Maatwerkvoorschriften geluid - Havenlaan 14, Katwijk NB

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken bekend dat zij maatwerkvoorschriften hebben gesteld.

Voor: het opnieuw vastleggen van de geluidsvoorschriften

Locatie: Havenlaan 14, 5433 NL Katwijk

Zaaknummer: Z/217305

Datum verzending besluit: 19 maart 2024

Mogelijkheid van bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag van de verzenddatum van de beschikking bezwaar aantekenen bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Land van Cuijk, postbus 7, 5360 AA Grave. Het bezwaarschrift moet zijn gemotiveerd en ondertekend. Mogelijk kunt u een bezwaar digitaal indienen. Raadpleeg hiervoor de website van de gemeente.

Als u het besluit wilt laten schorsen kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende bezwaarschrift te worden gevoegd. Voor het instellen van genoemd verzoek is een griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal een verzoek indienen bij genoemde rechtbank via www.rechtspraak.nl. Nadere informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl.

Inzage en inlichtingen

Heeft u vragen over het besluit? Neem hiervoor contact op met de Omgevingsdienst Brabant Noord, via telefoonnummer 088 7430 000 of per e-mail info@odbn.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer.

 

Naar boven