Vrouwboomweg 9, 5961PM Horst, verleende Exploitatievergunning huisvesting arbeidsmigranten(18 maart 2024)

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend, dat de volgende Exploitatievergunning is verleend:

Beschrijving

Exploitatievergunning voor huisvesting arbeidsmigranten aan de Vrouwboomweg 9 Horst

Het besluit betreft de volgende activiteit(en):

  • Huisvesten arbeidsmigranten

Stukken inzien

De stukken die betrekking hebben op deze publicatie liggen niet ter inzage. Voor meer informatie of wanneer u de stukken wilt inzien, kunt u contact opnemen met team APV-vergunningen, Toezicht en Handhaving, tel. (077) 477 97 77.

Bezwaarschrift

Belanghebbenden die het niet eens zijn met de inhoud van dit besluit kunnen binnen zes weken vanaf 18 maart 2024 een gemotiveerd bezwaarschrift indienen.Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • uw naam en uw adres;

  • de datum;

  • een omschrijving en het kenmerk van het besluit waartegen u bezwaar maakt of u stuurt een kopie van het besluit mee, en;

  • de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit (motivering);

Het bezwaarschrift kan digitaal worden ingediend via de gemeentelijke website: www.horstaandemaas.nl/bezwaar-en-beroep. Ook kunt u schriftelijk bezwaar indienen. Dit bezwaarschrift kunt u sturen naar: College van burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas, t.a.v. team Ruimtelijke Ordening en Vergunningen, Postbus 6005, 5960 AA Horst.

Bezwaarschriften die per e-mail worden ingediend, zullen niet in behandeling worden genomen.

Voorlopige voorziening

Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond. Aan deze procedure zijn kosten verbonden. Vereist is dat u ook een bezwaarschrift bij de gemeente heeft ingediend. U kunt uw verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. U kunt ook een digitaal verzoek indienen via www.rechtspraak.nl.

 

 

Naar boven