Aankondiging voornemen van de gemeente Eersel – Verhuur Molenberg 16 te Vessem

Aankondiging voornemen van de gemeente Eersel tot het sluiten van een huurovereenkomst voor een gedeelte van het perceel gemeentegrond met de kadastrale kenmerken gemeente Vessem, sectie B, nummer 2205 aan de Molenberg 16 te Vessem.

 

De gemeente maakt kenbaar dat zij voornemens is een gedeelte van het perceel gemeente Vessem, sectie B, nummer 2205, gelegen aan de Molenberg 16 te Vessem te verhuren aan de aangrenzende eigenaar van Molenberg 16, Vessem. De eigenaar van het hiervoor genoemde perceel met het woonhuis aan Molenberg 16 te Vessem heeft zijn interesse kenbaar gemaakt bij de gemeente. Naar aanleiding van deze interesse heeft de gemeente besloten tot verhuur over te gaan.

 

Motivering:

De gemeente is van mening dat er bij voorbaat vaststaat of redelijkerwijs mag worden aangenomen dat op grond van de hierna te noemen objectieve, toetsbare en redelijke criteria slechts 1 serieuze gegadigde in aanmerking komt voor het kopen van dit gedeelte van dit perceel.

 

Criteria:

 

  • 1.

    Verhuur van het gedeelte van het perceel vindt alleen plaats aan die inwoners die met hun percelen aan de betreffende grond grenzen;

  • 2.

    Indien meerdere aangrenzende eigenaren hun interesse kenbaar hebben gemaakt in huur van een gedeelte van het perceel gemeentegrond, wordt de grond toegewezen aan de eigena(a)r(en) die met hun tuin rechtstreeks grenzen aan het stuk gemeentegrond.

  • 3.

    Als door alle gegadigden wordt voldaan aan criteria 1 én 2, dan zal er een loting plaatsvinden.

De gemeente is van mening dat de door haar gestelde criteria objectief, toetsbaar en redelijk zijn.

 

Klachttermijn:

Bent u het niet eens bent met deze verhuur door de gemeente, omdat u meent dat u zelf als gegadigde in aanmerking komt? Dan verwachten wij van u uiterlijk binnen 20 kalenderdagen na publicatiedatum een gemotiveerd bericht per e-mail. In dit bericht vermeld u de argumenten waarom u van mening bent dat u ook in aanmerking komt voor verhuur. U kunt dit mailen aan info@eersel.nl o.v.v. ‘Klacht op voornemen tot verhuur Molenberg 16 te Vessem en t.a.v. afdeling grondzaken. De termijn van 20 kalenderdagen geldt als een vervaltermijn.

Naar boven