Besluit aanvraag omgevingsvergunning, Orion 22, 3893 DN Zeewolde

De gemeente heeft op 18-03-2024een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 00500000075830 voor het betrekken van de balkonruimte bij de badkamer op locatie Orion 22, 3893 DN Zeewolde.

De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:

Bouwactiviteit (omgevingsplan)

 

Inzage

Het besluit, de aanvraag en bijbehorende gegevens zijn voor iedereen in te zien in het gemeentehuis en kunnen digitaal opgevraagd worden via zeewolde.nl/contact.

Daarnaast zijn het besluit, de aanvraag en bijbehorende gegevens tijdens een periode van zes weken voor iedereen in te zien op de website Officiële bekendmakingen.

Procedure

U kunt bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt uw bezwaar richten aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Zeewolde, per adres naar Commissie bezwaarschriften Ermelo-Harderwijk-Zeewolde-Meerinzicht, Postbus 1, 3890AA Zeewolde. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op 19 maart 2024 en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website www.zeewolde.nl of telefoonnummer 036-5229522.

Voorlopige voorziening

U kunt naast het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. U moet dan een kopie van het bezwaarschrift meesturen.

U kunt ook online het verzoekschrift indienen bij deze rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over DigiD. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven