Voornemen tot verkoop grond Zagerstraat

De gemeente Son en Breugel heeft voorgenomen om aan de Zagerstraat te Son en Breugel grond uit te geven aan Enexis B.V. Het gaat om een gedeelte van kadastraal perceel Son en Breugel, Sectie, E, nummer 2876. Het stuk grond is circa 31m2 ten behoeve van een compact-station. Enexis is de wettelijke netbeheerder van het elektriciteitsnet in Son en Breugel en daarmee de enige serieuze gegadigde voor deze verkoop.

Vervaltermijn

Bent u het niet eens met deze voorgenomen verkoop, dan dient u binnen 20 kalenderdagen na dagtekening van deze publicatie een kort geding aanhangig te maken bij de rechtbank Eindhoven. Indien u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen de termijn van 20 kalenderdagen schriftelijk mede te delen, bij voorkeur door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding naar gemeente@sonenbreugel.nl 

Deze termijn is een verval termijn. Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht u tegen het aangaan en uitvoeren van de koopovereenkomsten te verzetten en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De gemeente Son en Breugel en de beoogde koper zouden immers onredelijk worden benadeeld indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen cq. het aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

 

Naar boven