Besluit maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer, Metaalweg 6 te Heijningen.

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat zij op verzoek, op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer besluiten maatwerkvoorschiften op te leggen.

Bedrijf : NL-Shipping B.V.

Locatie : Metaalweg 6, 4749 TA Heijningen.

Voor : Het aspect geluid.

Zaaknummer : 2023-012851

Verzenddatum besluit: 11 maart 2024

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit en wordt u door dit besluit rechtstreeks in uw belang getroffen, dan kunt u een bezwaarschrift hiertegen indienen. Dit kan tot 6 weken na de dag van verzending van het besluit. Het besluit is toegezonden op 11 maart 2024. De schriftelijke bezwaren moeten worden gericht en worden toegezonden aan de burgemeester en wethouders van de gemeente Moerdijk.

In het bezwaarschrift zet u:

• uw naam en adres;

• de datum, het kenmerk en een omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent;

• de reden waarom u het niet eens bent met ons besluit;

• de datum van uw bezwaarschrift en uw handtekening;

• maakt u namens iemand anders bezwaar? Stuur dan een machtiging mee.

Aan het indienen van een bezwaar zijn geen kosten verbonden.

Voorlopige voorziening

Als u een bezwaarschrift indient, dan heeft dit geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit geldt zolang uw bezwaarschrift in behandeling is. Het kan zijn dat u dit niet wilt. Bijvoorbeeld omdat het besluit onherstelbare gevolgen voor u heeft. U kunt gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een verzoek om een voorlopige voorziening vragen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800PA Breda.

U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening. Zie daarvoor: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U heeft hiervoor een digitale handtekening (Digi-D of

e- Herkenning) nodig.

Er zijn kosten verbonden aan het vragen van een voorlopige voorziening (griffierecht).

Informatie

Aan deze procedure is het zaaknummer 2023-012851 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit zaaknummer te vermelden. Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het zaaknummer in de onderwerpregel te plaatsen. Op deze manier wordt uw correspondentie meteen gekoppeld aan het zaaknummer in het zaaksysteem. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan info@omwb.nl.

 

Naar boven