Aanvraag vergunning voor het wijzigen van de agrarische bestemming naar woonfunctie, Spanbroekerweg 220, 1715GW Spanbroek

Gemeente Opmeer heeft een aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor wijzigen van de agrarische bestemming naar woonfunctie op locatie Spanbroekerweg 220, 1715GW Spanbroek. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • afwijken van regels in het Omgevingsplan

De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000147.

Waarom publiceert gemeente Opmeer dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat gemeente Opmeer] u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt gemeente Opmeer een besluit over de aanvraag van de omgevingsvergunning?

Gemeente Opmeer heeft de aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen op 13 maart 2024. Gemeente Opmeer neemt daarover 8 mei 2024 een besluit. Als de omgevingsvergunning wordt verleend, publiceert gemeente Opmeer een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de omgevingsvergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de omgevingsvergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de omgevingsvergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met gemeente Opmeer. Dit kan via het telefoonnummer 0226-363333.

Naar boven