Ontwerpbesluit tot aanwijzing locatie voor plaatsen ondergrondse inzamelvoorziening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Deventer maken bekend dat zij op grond van artikel 7 lid 1 en 10 lid 1 van de Afvalstoffenverordening Gemeente Deventer een voorlopige locatie hebben aangewezen voor ondergrondse inzamel-voorzieningen voor verschillende fracties huishoudelijk afval (grondstoffen) aan de Pothoofd (t.h.v. nr. 198).

Het betreft de volgende locatie. De precieze locatie kunt u inzien via de bijlage. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

locatie

code

zaak- nummer

locatie

omschrijving

locatie/wijk

gf-zuil

VZC24-0101

67714-2024

pothoofd thv nr. 198

knutteldorp

1

Op de voorbereiding van dit aanwijzingsbesluit is de Uniforme openbare voorbereidingsprocedure van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

Het voorgenomen besluit is een uitvoering van het Grondstoffenplan 2020-2024 en het Uitvoeringsprogramma maatregelen grondstoffenplan 2020-2024 dat als doelstelling heeft het duurzaam afvalbeheer in Deventer verder te verbeteren o.a. door de invoeren van GF-zuilen en het optimaliseren van de afvalstromen waaronder papier en glas.

Het ontwerp-aanwijzingsbesluit is opgesteld op basis van de ‘beleidsregels voor locatiekeuze (ondergrondse) inzamelvoorzieningen gemeente Deventer’ vastgesteld op 16 februari 2021.

Inzien:

U kunt de stukken inzien:

  • via het digitale publicatieblad op officiële bekendmakingen.nl. De bestanden zijn aan de linkerkant van deze pagina als PDF bestand te downloaden.

  • bij het klant contact centrum van de gemeente Deventer, Grote Kerkhof 1 in Deventer. Voor de openingstijden en het maken van een afspraak: zie www.deventer.nl/contactpagina.

Zienswijze:

Belanghebbenden kunnen gedurende zes weken na publicatie van het ontwerpbesluit hun zienswijzen kenbaar maken op het ontwerp voor de plaatsing van de (ondergrondse) containers voor huishoudelijk afval, zoals aangegeven op de bij dit ontwerpbesluit behorende kaart.

U kunt uw zienswijze op verschillende manieren indienen door:

  • 1.

    digitaal en via zienswijze indienen | Gemeente Deventer het digitale formulier in te vullen

    schriftelijk uw zienswijze kenbaar te maken bij Burgemeester en Wethouders van Deventer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer, onder vermelding van ‘zienswijze’ gevolgd door kenmerk locatie en zaaknummer

  • 2.

    u kunt mondeling uw zienswijze kenbaar maken via het telefoonnummer 14 0570. Vermeld bij het indienen van uw zienswijze altijd het kenmerk dat bij het ontwerpbesluit hoort. Het is niet verplicht een alternatieve locatie op te geven.

Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. 

De ingebrachte zienswijzen worden betrokken bij de definitieve besluitvorming door het college.

Zienswijzen die na de zienswijzeperiode worden ingediend, worden niet meer in behandeling genomen. 

Wij maken u erop attent dat later tegen het definitieve besluit alleen beroep kan worden ingesteld als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerp-aanwijzingsbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven