ONTWERP WIJZIGINGSPLAN ‘BOSSELAAR ZUID 2020’ GEMEENTE MOERDIJK

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 21 maart tot en met 2 mei 2024 voor iedereen het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Bosselaar Zuid 2020’ (planidentificatie NL.IMRO.1709.ZBBosselaarWP-BP40 van de gemeente Moerdijk) tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie ter inzage ligt. Dit ontwerp wijzigingsplan is opgesteld voor het wijzigen van de bestemming ‘verkeer’ naar ‘wonen’ voor het realiseren van woningen. Het plan is digitaal te raadplegen op de website https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/ .

Procedure

Gedurende deze termijn kan tegen het besluit van het college beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep is mogelijk voor diegene die tijdig zijn of haar zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Het instellen van beroep schorst de werking van het wijzigingsplan niet. Het is mogelijk om, als beroep is ingesteld, binnen de beroepstermijn de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State om een voorlopige voorziening te vragen. Er moet dan wel sprake zijn van een spoedeisend belang.

 

 

Zevenbergen, 12 maart 2024

Naar boven