Geweigerde omgevingsvergunning regulier, Kap Hoofdweg 106 Nijensleek, Hoofdweg 106, 8383 EJ Nijensleek

De Gemeente Westerveld heeft een omgevingsvergunning voor het kappen van een eik aan de Hoofdweg 106, 8383 EJ Nijensleek geweigerd.

Inzien geweigerde vergunning

U kunt de documenten met informatie over de geweigerde vergunning in het stadhuis bekijken. Kijk op www.gemeentewesterveld.nl/ voor de openingstijden en het adres. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen via telefoonnummer 14 0521.

Niet eens met dit besluit: maak bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u bezwaar maken door binnen zes weken na de datum van de vergunning, uw bezwaarschrift te sturen naar Gemeente Westerveld, College van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 7970 AB Havelte.

Voorkom dat uw bezwaar vertraging oploopt door de volgende gegevens op te nemen in uw bezwaarschrift:

  • uw naam en adres;

  • de datum waarop u uw bezwaarschrift indient;

  • een korte omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

  • een duidelijke uitleg waarom u het niet eens bent met ons besluit;

  • een ondertekening.

De externe commissie bezwaarschriften adviseert het college over het te nemen besluit.

Aanvragen voorlopige voorziening

U kunt in spoedeisende gevallen ook een voorlopige voorziening aanvragen als u een bezwaarschrift heeft ingediend. Dat is een voorlopige beslissing om een bepaald besluit uit te stellen of juist door te laten gaan. Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen

U kunt een verzoekschrift voor een voorlopige voorziening ook digitaal indienen. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD) Kijk op de site voor de voorwaarden.

De Rechtbank brengt voor een verzoek om een voorlopige voorziening kosten bij u in rekening.

Naar boven