Ontwerpbesluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Oosterhorn 4 in Farmsum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsdelta zijn in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens om voor de locatie Oosterhorn 4, 9936 HD Farmsum een omgevingsvergunning milieu te verlenen.

Het ontwerpbesluit heeft betrekking op het omschalen van de Fysische Inperking (CFI) naar MI-II niveau voor Photanol.

Inzage

Het ontwerpbesluit ligt vanaf 14 maart 2024 tot en met 6 weken later ter inzage bij de gemeente Eemsdelta. Voor het inzien van de stukken kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 0596 of per e-mail gemeente@eemsdelta.nl.

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeente Eemsdelta, Postbus 15, 9900 AA Appingedam. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal één week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de gemeente Eemsdelta via telefoonnummer 14 0596 of per e-mail gemeente@eemsdelta.nl.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Eemsdelta via telefoonnummer 14 0596 of per e-mail gemeente@eemsdelta.nl.

Naar boven