Beschikking hogere grenswaarden Brabantialaan-Nassaustraat

Burgemeester en wethouders van Waalre maken bekend dat zij met toepassing van artikel 110 a Wet geluidhinder hogere grenswaarden als bedoeld in artikel 83 Wet geluidhinder, een besluit hebben genomen over de vaststelling van hogere grenswaarden verkeerslawaai, in verband met het wijzigingsplan Brabantialaan-Nassaustraat. Het wijzigingsplan maakt de bouw van een woongebouw met 5 appartementen en 3 grondgebonden woningen mogelijk op de hoek Brabantialaan en Nassaustraat.

De beschikking ligt vanaf donderdag 21 maart tot en met woensdag 1 mei 2024 ter inzage bij de receptie van het Huis van Waalre. Daar kunt u op afspraak ook een mondelinge toelichting op de beschikking krijgen.

Tegen de beschikking staat gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden. U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. In spoedeisende gevallen kunnen belanghebbenden tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Waalre, 20 maart 2024

 

Naar boven