Ontwerpbesluit voor het herinrichten van een gedeelte van het landgoed aan Staverdenseweg 287 te Ermelo

Voornemen verlenen omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) (publicatieverzoek reeds verzonden aan Daadkracht)

Omschrijving

  • Staverdenseweg 287 te Ermelo voor het herinrichten van een gedeelte van het landgoed. Het gaat hier om een uitgebreide procedure in verband met het uitvoeren van werkzaamheden bij een rijksmonument en het afwijken van het bestemmingsplan. 3852 NV

Zienswijzeclausule

Dit besluit wordt voorbereid met toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 maart 2024 gedurende 6 weken ter inzage bij de gemeente Ermelo. Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Ermelo, telefoon 0341 – 56 73 21.

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom). 

Naar boven