VOORNEMEN VESTIGEN OPSTALRECHT REALISEREN MIDDENSPANNINGSRUIMTEN LOCATIE ZILVER

 

 

De gemeente Arnhem is voornemens een opstalrecht te vestigen ten gunste van Liander N.V. voor het realiseren van middenspanningsruimten (trafo’s) op onderstaande locatie binnen de gemeente Arnhem;

 

Locatie Zilver, kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie AF, nummer 5832 en 1447 (beiden gedeeltelijk), groot 27 m2.

 

Het gaat het om een nieuwbouwlocatie die door middel van de te realiseren middenspanningsruimte (trafo) op het netwerk kan worden aangesloten. Liander is de netwerkbeheer van o.a. Gelderland, zodoende zijn er geen andere partijen die voor deze functie en op deze locatie een opstalrecht benodigd hebben.

 

Als u het niet eens bent met dit voornemen stuurt u uiterlijk 20 kalenderdagen na publicatie een gemotiveerd bericht aan vastgoedpublicaties@arnhem.nl onder vermelding van “Reactie op voornemen tot het vestigen van een opstalrecht t.g.v. Liander N.V.”, gelieve de locatie te noemen waarover u nader geïnformeerd wilt worden.

 

Voor berichten die na deze termijn en/of ongemotiveerd worden ontvangen vervalt het recht om tegen deze uitgifte in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans zijn de rechten daarop verwerkt. Dit om te voorkomen dat de gemeente Arnhem en de kopers onredelijk worden benadeeld door als pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen (het voornemen tot) aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

 

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Naar boven