Vastgesteld wijzigingsplan ‘Brabantialaan – Nassaustraat’ Waalre

Burgemeester en Wethouders van Waalre maken bekend dat zij, op grond van de artikelen 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, in de vergadering van 5 maart 2024, het wijzigingsplan: ‘Brabantialaan – Nassaustraat’ Waalre (identificatienummer NL.IMRO.0866.WP00213-0301) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan voorziet in het realiseren van een wooncomplex met 5 appartementen en 3 grondgebonden woningen op de hoek van de Brabantialaan en de Nassaustraat.

Inzien vastgesteld wijzigingsplan

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf 14 maart tot en met 26 april 2024 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Daarnaast kunt u het wijzigingsplan raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Deze website kunt u ook raadplegen via een link op de website van de gemeente, www.waalre.nl .

Beroep instellen

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan staat gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden. U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Een vastgesteld wijzigingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde wijzigingsplan niet. Wel is het, indien u tijdig beroep heeft ingesteld, mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde wijzigingsplan. Indien een dergelijk verzoek is gedaan binnen de beroepstermijn, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover, neemt u contact op met de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State via telefoonnummer (070) 426 4426.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via gemeente@waalre.nl of via telefoonnummer 040-2282500.

Waalre, 13 maart 2024

Naar boven