Bekendmaking voornemen grondverkoop aan Liander N.V. te Arnhem

Voorgenomen grondverkoop

De gemeente Lingewaard heeft het voornemen een perceel grond te verkopen aan Liander N.V. te Arnhem. De verkoop vindt plaats voor de realisatie van een transformatorstation op het te verkopen perceel grond.

Het te verkopen perceel grond

Het te verkopen perceel grond is gelegen aan de Boskoops Glorie in Huissen en het betreft een gedeelte van het perceel kadastraal bekend gemeente Huissen, sectie E, nummer 3028, ter grootte van circa 29 m2 in totaal.

Motivering

De vraag naar energie groeit. Om hieraan te kunnen voldoen is de bouw van nieuwe en uitbreiding van bestaande transformatorstations nodig. Liander N.V. voorziet hierin. Voor de realisatie is grond nodig die eigendom is van de gemeente. De gemeente is van mening dat Liander N.V. de enige serieuze gegadigde is om deze transformatorstations te bouwen of uit te breiden en het perceel grond aan te kopen.

Reacties

Een ieder die wil reageren op de voorgenomen verkoop van het perceel grond kan dat gemotiveerd doen door binnen vier weken na de datum van deze publicatie een e-mail te sturen naar gemeente@lingewaard.nl of een brief aan gemeente Lingewaard, t.a.v. afd. grondzaken, Postbus 15, 6680 AA te Bemmel o.v.v. grondverkoop aan Liander N.V.

Uw e-mail of brief dient ten minste de navolgende informatie te bevatten en te zijn voorzien van de hierna genoemde documenten:

  • o

    de datum van publicatie en welk voornemen tot verkoop van grond het betreft;

  • o

    uw naam, adres en woonplaats;

  • o

    waarom u van mening bent dat u kunt voldoen aan voornoemde criteria en daarom ook als koopgegadigde zou moeten worden aangemerkt;

  • o

    documenten waaruit blijkt dat u voldoet aan alle eisen;

  • o

    uw handtekening;

  • o

    of als u voor iemand anders de motivatie indient, bijvoorbeeld namens een bedrijf, stuur dan een machtiging mee.

Vervolg

Als binnen de gestelde termijn geen reacties worden ingediend, zal de gemeente het perceel grond aan Liander N.V. verkopen.

Mochten reacties worden ingediend dan zullen deze worden beoordeeld. Als andere geschikte en serieuze belangstellenden zich melden, zal op basis van nader vast te stellen selectiecriteria een besluit worden genomen over de verkoop.

Naar boven