Aanpassing Bijlage 1 ‘Mandaat-, volmacht- en machtigingslijst’ van Mandaatbesluit van de gemeente Brunssum aan de Directeur van de RUD Zuid-Limburg d.d. 14 december 2021

Het Mandaatbesluit van de gemeente Brunssum aan de Directeur van de RUD Zuid-Limburg d.d. 14 december 2021 te wijzigen door in Bijlage 1 ‘Mandaat-, volmacht- en machtigingslijst’ de tabel onder “Uitvoering” aan te vullen met de onderdelen U(22) en U(23) toe te voegen:

 

U(22)

Het verkrijgen en gebruiken van:

  • informatie, die exploitanten van milieubelastende activiteiten hebben verstrekt via het Loket van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland;

  • energieverbruiksgegevens die bij netbeheerders zijn geregistreerd door exploitanten van milieubelastende activiteiten.

Dit in relatie tot besparing van energie in welke vorm dan ook en de bijbehorende informatieplicht uit paragraaf 5.4.1 van het Besluit activiteiten Leefomgeving.

 

Afdelingshoofd en medewerkers

U(23)

Uitvoeren van werkzaamheden en nemen van besluiten op grond van milieubelastende activiteiten als bedoeld in afdeling 18.1 van het Besluit activiteiten leefomgeving.

Afdelingshoofd

Brunssum, 27 februari 2024

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Brunssum

Burgemeester,

Gemeentesecretaris,

De burgemeester van de gemeente Brunssum

W.J.F. van der Rijt

Naar boven