Omgevingsvergunning voor uitbreiding woning met extra bouwlaag, de Linge 5 5691HK Son en Breugel

Burgemeester en wethouders hebben een aanvraag omgevingsvergunning (bouwen) verleend voor de Linge 5 5691HK Son en Breugel voor uitbreiding woning met extra bouwlaag. De vergunning is verzonden op 04-03-2024.

Zaaknummer:08481950450.

Ter inzage

Wilt u de stukken inzien of digitaal of op papier ontvangen? Neem dan contact op via T 0499-491491 of mail naar wabo@sonenbreugel.nl

Bent u het niet eens met een besluit?

Als u het niet eens bent met het besluit, kunt u hiertegen een schriftelijk bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 8, 5690 AA, Son en Breugel. U kunt uw bezwaarschrift ook afgeven in het gemeentehuis of digitaal indienen via onze website met DigiD.

U moet het bezwaarschrift indienen binnen zes weken nadat het besluit bekend is gemaakt (verzonden of uitgereikt) aan de belanghebbenden.

Als u een bezwaarschrift stuurt, kunt u ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. U kunt uw voorlopige voorziening digitaal aanvragen op de website www.rechtspraak.nl.

Het bezwaarschrift moet ten minste bevatten:

• de handtekening van de indiener

• de dagtekening / datum van ondertekening

• de naam en het adres van de indiener

• een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar gericht is

• de gronden van bezwaar (of de reden waarom u het niet eens bent met het besluit)

Naar boven